Despre noi

     Ne dorim sa venim in ajutorul clientilor cu viziuni diferite, indraznete, unice. Asa cum suntem si noi, diferiti si colorati. 

    Magazinul nostru ofera produse lucrate manual, unicat, din diferite categorii : picturi, bijuterii din diferite materiale,  decoratiuni pentru orice spatiu, picturi pe ceramica, reconditionari obiecte si mobilier la comanda sau recomditionam aproape orice prin procesul de upcycling. Acesta din urma fiind o metoda de a lua ceva ce nu mai este folosit si de-i oferi o a doua viata si o noua functie. Astfel, produsul finit este adesea mai practic, mai valoros si mai frumos decat a fost anterior.

    In atelierul nostru munca se face cu drag, de la reconditionare mobilier la modelarea unui colier din pasta fimo, la crearea de aranjamente de Craciun. Totul se face cu dorinta si inspiratie pentru ca produsul final sa fie unic. 

    Suntem un magazin cu servicii de reconditionare mobila si alte obiecte, dar si un magazin ce oferim propriile produse  si creatii  lucrate manual, unicat.