Politica De Confidentialitate

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Mydreams.ro, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intruct unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am creat acest document prin care va oferim informatii despre modul colectarii, utilizarii si transferarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in momentul interactionarii cu noi prin achizitionarea de produse sau prin oferirea serviciilor noastre, inclusive prin site-ul web www.mydreams.ro , fie prin e-mail.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta asupra oricarei modificari a modului prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificare a cerintelor legale. In cazul unei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostrum modificarea Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui articol.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Mydreams.ro este denumirea comerciala al SC Trishop Sell&Buy SRL, persoana juridica de nationalitatea romana, avand sediul social in Suceava, Strada Luca Arbore, Nr. 3 cu numar de ordine in Registrul Comertului J33/1506/2021, cod unic de inregistrare fiscala 44738647. In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal.

Intrucat suntem deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum sa si furnizam informatii ajutatoare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va incurajam sa contactati un www.mydreams.ro la adresa de e-mail mydreams.ro@yahoo.com.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam date cu caracter personal direct de la dumneavoastra, intrucat sa aveti controlul asupra informatiei pe care ne-o furnizati. Spre exemplu:

Cand va creati un cont Mydreams.ro, ne oferiti: 

Adresa de email

Numele

Prenumele

In cadrul paginii dumneavoastra personale din contul Mydreams.ro aveti posibilitatea de adauga informatii suplimentare precum:

Fotografie

Genul

Porecla

Numar de telefon mobil

Numar de telefon fix

Data nasterii

Nivelul de educatie

Adrese de livrare

Adrese alternative de email

Datele cardului bancar

Etc.

Cand plasati o comanda prin intermediul site-ului nostrum ne furnizati si informatii precum:

Produsul droit

Numele si prenumele

Adresa de livrare

Detalii de facturare

Metoda de plata

Numarul de telefon

Datele cardului bancar

Etc.

Care sunt scopurile si motivul prelucrarii

Vom utiliza scopurile si temeiurile prelucrarii in urmatoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor mydreams.ro in beneficiul dumneavoastra.

Acest scop poate include, dupa caz:

a) Creearea si administrarea contului in cadrul platformei mydreams.ro.

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora

c) Solutionarea anularii problemelor referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile oferite

d) Returnarea produsele conform standardelor legale

e) Rambursarea contravalorii produselor conform standardelor legale

f) Asigurarea serviciilor de suport

Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personat cat timp aveti cont pe platforma mydreams.ro. Puteti solicita oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, sub rezerva pastrarii anumitor informatii, in situatiile in care legislatia aplicabila o impun.